Există atât de multe de sănătate şi de produse de frumusete disponibile în magazine. Vom vedea reclame care promovează atât de multe moduri de a ne fac sa ne arate bine si sa se simta minunat despre noi înşine. Unii oameni aleg produse pentru a acoperi imperfecţiunile, în timp ce alţii plătesc pentru chirurgia estetica. Nu mă înţelegeţi greşit, eu nu spun că nu ar trebui să cumpere produsele sau să profite de servicii. Cu toate acestea, în cazul în care este strâns bani, aceste produse şi proceduri pot fi foarte costisitoare. Dar ceea ce despre lucrurile pe care nu putem cumpăra într-un magazin? Nimic nu poate obţine o persoană în jos la fel de mult ca nu se simte bine despre ei înşişi. Încrederea în sine este foarte important.

Eu mă consider a fi o persoana medie. Eu nu sunt superba, si nu au statutul de celebritate. Cu toate acestea, că nu mă împiedică de la urmărirea visele mele şi senzaţie de bine despre mine. Sunt binecuvântat că am înconjurat de oameni care mă fac să mă simt bine despre mine, si care ajuta sa ma simt special în propria-mi piele. Întotdeauna am crezut că toată lumea merită să se simtă bine despre ei înşişi nu conteaza cine sunt. Iată câteva modalităţi simple pe care sper că pot ajuta:

. 1 Nu te compara cu altii - Unul din cele mai rele lucruri pe care le putem face din punct de vedere este de încredere ne comparăm cu alţii, mai ales atunci când se uită la ceea ce au, care nu avem. Gandeste-te de tine ca cineva care este unic, cu talentele şi darurile pe care le pot partaja cu prietenii şi familia. Unele dintre cele mai mari ucigaşi de încredere sunt gelozie si invidie. În loc de a compara-te, uita-te adânc în interiorul şi vezi ce ai nevoie pentru a îmbunătăţi. Nu se ameliorează la aceste lucruri pentru a multumi pe altii, ci să crească ca o persoană.

. 2 Purtati haine care te fac sa te simti bine - Când te uiţi bine, ai încredere. Purtati haine care face să te simţi bine. Găsiţi timp pentru a studia tipul de corp şi să poarte haine care le vor completa. Nu te forţa să poarte haine stramti, dacă ştii că va face doar sa te simti inconfortabil. Există atât de multe cărţi, reviste şi articole online despre găsirea cel mai potrivit pentru tipul de corp.

. 3 Stai jos şi să facă o listă a activelor dvs. - Ia un creion şi hârtie, stai jos, şi lista bunurilor tale. Lista nu numai dvs. active fizice, dar tot ce stii despre tine ca te face special si unic. Aceasta ar putea include talentele tale, realizarile tale si chiar scopurile si visele. Apoi, analiza pe care cele pe care doriţi pentru a îmbunătăţi sau de a dezvolta şi de a face un efort pentru a face acest lucru.

. 4 Creaţi-vă propriul stil - În plus faţă de numărul 2 pe această listă, este de asemenea important de a crea un stil propriu. Ce este atât de minunat despre secolul 21 este că nu trebuie să se conformeze tendinţelor. Putem purta acum ceva care ne face fericit şi confortabil, dar rămân încă elegant. Trebuie doar să ia timp pentru a afla ce se potriveste cel mai bine ne. Sunt atât de norocoasă că am un frate care este un stilist. El este întotdeauna dispus să-mi împrumute sfaturile lui stil, şi el mă iubeşte suficient pentru a-mi spui atunci când ceva nu arata bine pe mine.

5. Aveţi grijă de corpul şi mintea ta - Aceasta este o necesitate! Amintiţi-vă să mănânce legume tale, să ia vitamine si exercitii fizice (chiar daca pentru doar 15 de minute pe zi). De asemenea, citiţi o carte, vizitaţi un muzeu sau de a face ceva care va va ajuta stimula mintea si simturile. Crede-mă, te va iubi te chiar mai mult pentru ea.

6. Aveţi grijă de pielea - pielea noastra acopera intregul corp nostru, deci este important să aibă grijă de asta. Răsfăţaţi-vă în fiecare din cand in cand. Ia un masaj. Asiguraţi-vă că vă spălaţi faţa ta. Foloseste un toner şi hidratarea. Cel mai important, bea multă apă şi a obţine cel puţin 8 ore de somn in fiecare noapte. Acest regim simplu vă va ajuta să păstraţi în căutarea de bine.

7. Aflaţi cum să accepte complimente - Când cineva spune ca arata bine, spun mulţumesc şi să accepte doar compliment. Dacă nu sunt folosite pentru a face acest lucru, se poate simti ciudat la inceput. Cu toate acestea, a învăţa să accepte complimente în loc de periaj le-off va ajuta cu siguranta sa te simti bine despre tine.

8 Respectă corpul tau - Chiar daca nu te simti 100% bine despre tine, nu sunt lucruri simple pe care le puteţi face cu adevărat că va filtra te în sus.. De exemplu, pentru a primi o tunsoare distractiv, care vă poate menţine. Periati-va dintii si unghiile tale clip. Ia-o baie. Dacă sunt curate şi bine îngrijit, chiar dacă se poartă doar un tricou simplu şi blugi, vă va arăta în continuare mare.

9 Inveseleste-te - Rasul este în continuare cel mai bun medicament.. Radeti ori de câte ori poţi. Inveseleste-te atunci cand te simti. Uita-te la un film bun, sau ghemuieste-te pe canapea şi a citit o carte buna. Ia-o plimbare lunga si bucura de natura si împrejurimile.

10 Acceptaţi-te pentru cine esti - cel mai bun mod de a te simti minunat despre cine suntem noi înşine este de a accepta şi să încerce să crească şi de a exploata punctele forte noi, poseda în cadrul.. Nu lasa ceea ce alţi oameni cred sau spun despre tine afectează sau face sa te simti altfel. Există o mulţime de oameni acolo care ar putea să te insulte sau încercaţi să vă aduc în jos. Doar amintiţi-vă, oameni care spun uneori lucruri groaznice să vă descurajeze sunt de multe ori nesigure ei înşişi. Ele pot fi doar o excursie de putere. Doar ignora ceea ce spun ei şi pentru a muta pe.